בקצרה: הצפון הוא אזור עם אקלים ובנייה שונים מאוד בין עיר לעיר. בערי החוף הבעיה העיקרית היא מלח וחלודה, בערי ההר גשם, קור וסדקים, ובעמקים שמש וחום. אנחנו מבצעים עבודות סנפלינג בכל הצפון – איטום, שיקום חזיתות, צביעה, ניקוי חלונות ומרזבים – ומתאימים את החומרים לתנאים של כל מקום.
שלושה אזורים, שלוש בעיות שונות

ההבדל הזה חשוב כי הוא קובע את סוג החומרים ואת עונת העבודה. איטום שמתאים לבניין בעפולה לא תמיד יחזיק בבניין מול הים בנהריה, וצבע שמתאים לחיפה צריך להיות עמיד יותר לשמש בטבריה.
חיפה: בנייה על מדרון
בחיפה רבים מהבניינים בנויים בטרסות על הכרמל. לקירות האחוריים, שפונים למדרון, כמעט אין גישה מהקרקע – לא לפיגום ולא למנוף. בסנפלינג מגיעים אליהם מהגג. העבודות הנפוצות הן איטום קירות שפונים לגשם, תיקון טיח ומרזבים שנסתמים בעלים מהחורש.

ערי ההר: צפת, מעלות תרשיחא וכרמיאל
בערים הגבוהות החורף קר וגשום יותר. מים שנכנסים לסדק קופאים בלילות קרים ומרחיבים אותו. לכן חשוב לאטום סדקים כבר בסתיו, ולבדוק מרזבים ומוצאי מים לפני הגשמים. בבתי אבן ותיקים, כמו בצפת, עובדים בזהירות כדי לשמור על האבן המקורית.
העבודות שאנחנו מבצעים בצפון
| עבודה | איפה נפוצה בצפון | הערה |
|---|---|---|
| שיקום בטון וטיפול בחלודה | חיפה, עכו, נהריה | מלח מהים מאיץ את הנזק |
| איטום סדקים וקירות | צפת, מעלות, כרמיאל, חיפה | לבצע לפני החורף |
| צביעת חזיתות | עפולה, טבריה, יקנעם | צבע עמיד לשמש |
| ניקוי ותיקון מרזבים | כל האזור | עלים ובוץ אחרי החורף |
| ניקוי חלונות גבוהים | מגדלים בחיפה ובקריות | מלח ואבק |
לכל עיר יש עמוד משלה, למשל סנפלינג בחיפה, סנפלינג בנהריה ועבודות סנפלינג בצפת. על איטום באזור ראו איטום בסנפלינג בצפון, ועל מחירים את המחירון.
כדאי לקרוא גם: איטום קירות וסדקים חיצוניים בסנפלינג ועבודות איטום בסנפלינג.
צריכים עבודה בגובה בצפון? התקשרו ל-053-5349297.
באזור הזה אנחנו מבצעים גם איטום בסנפלינג בצפון. גרים בסביבה? ראו גם עבודות סנפלינג במעלות-תרשיחא.
שאלות נפוצות על עבודות סנפלינג בצפון
אתם מגיעים גם ליישובים קטנים בצפון?
כן, לפי היקף העבודה. ברוב המקרים מתאמים כמה עבודות באזור באותו שבוע כדי לחסוך בהגעה.
מתי הכי כדאי לאטום בצפון?
בספטמבר ובאוקטובר, לפני הגשמים. בערי ההר הגשם מתחיל לפעמים מוקדם יותר, ולכן כדאי לא לדחות.
אפשר לעבוד על בית אבן ישן בסנפלינג?
כן. מבצעים קודם בדיקה של האבנים והמישקים, ומשתמשים בחומרים שמתאימים לאבן ולא פוגעים במראה המקורי.
למה בחיפה כל כך הרבה עבודות נעשות בחבלים?
כי הבנייה על מדרון משאירה הרבה קירות בלי גישה מהקרקע. מהגג אפשר להגיע לכל הקירות בלי פיגום ובלי מנוף.